HISTORISCH GENOOTSCHAP WARMELDA

Nieuws

  • Starttoren Koninklijke Watersportvereniging ‘De Kaag’ onderscheiden met de titel ‘Parel’ van Warmond  door Ingrid LangeveldVoor haar inspanningen voor de instandhouding van de 100-jarige Starttoren heeft Koninklijke Watersportvereniging ‘De Kaag’ tot haar grote verrassing de restauratie waarderingsprijs van Historisch Genootschap Warmelda (HGW) ontvangen. Voorzitter Aad Boer van Warmelda reikte afgelopen maandagavond
  • Anja Schrage vertelt over de geschiedenis van Warmond bij Podium Bollenstreek Wilma Gudmundsson interviewde onze Anja Schrage in het programma Podium Bollenstreek van Omroep BO. Anja sprak uitgebreid over de geschiedenis van Warmond. Kijk en geniet!
  • Kom (digitaal) op bezoek op de Roekenhof! André van Noort en Peter Paul Padberg zorgen voor een gezellige rondleiding!
  • Op zaterdag 28 november heeft John Verbeek namens CKR de sleutel van de Roekenhof overgedragen aan Aad Boer, voorzitter van het Historisch Genootschap Warmelda. De historische beelden zijn van Rose Marie Keijzer.
  • Het is zover! Na veel inspanningen van het bestuur zijn de vijf eerste ANWB-borden in Warmond geplaatst.De ANWB-borden zijn te vinden op deze adressen: Dorpsstraat 36 (Oude Raadhuis), Dorpsstraat 38-40 (Galerie De Pomp, Oude School), Herenweg 79, Burgemeester Ketelaarstraat 25 (boerderij De Burcht) en Herenweg 82-84 (Hervormde kerk).Elk bord is
Schuiven naar boven