Total Entries: 190
ellySunday, 11/26/06, 10:45 AM
 
hallo broer je site is heel mooi en ik kijk er graag naar ga zo door groetjes je zus el
 
From:weert
Email: eroest@home.nl
 
Paul Van SchieTuesday, 8/22/06, 2:03 PM
 
Loved seeing the pictures of the town my mother grew up in my mothers family is the Van der Zwet's and she grew up in Warmond and it was just nice to look at the pictures. I was last in Warmond in 1980 and it is a wonderful town.
 
From:Columbia South Carolina USA
Email: vanschiep@bellsouth.net
 
Dik vd SleetMonday, 8/21/06, 2:17 AM
 
Leuk om ouden heringeren op te halen
 
From:De Haar 8
Email: 7625 PS Zenderen
 
Erik WassenaarMonday, 7/24/06, 3:59 PM
 
Heerlijk om af en toe weer eens naar 'mijn' Warmond te kunnen kijken!! Ga zo door
 
From:Cogua, Colombia
Email: info@bogotabusinesshotels.com
 
j.w.meemelinkSunday, 5/21/06, 7:43 AM
 
Ik heb van 1954 tot 1968 in julianastraat no 23 gewoond Ik vond het bijzonder leuk foto `s te zien die de nodige herinneringen bij mij opriepen!
 
From:ommen
Email: jw.meemelink@home.nl
 
pieter zandeeTuesday, 5/16/06, 8:24 AM
 
hallo hans, een prima site!´k heb net even zitten kijken naar al de bekende dingen:de oude toren,de molens, de filmpjes etc. Doordat mijn vader lang predikant in warmond is geweest hebben we zelf nog veel foto´s;het werken aan ´het trefpunt, de eerste steenlegging, de reizen van de vrouwenvereniging`stille kracht´om maar enkele dingen te noemen. We zullen eens zien of we die nog op jouw site kunnen krijgen. Verder veel succes! een hartelijke groet van pieter zandee.
 
From:frankfurt/main
Email: pieter.zandee@web.de
 
José Cok-van DijkThursday, 5/11/06, 2:59 AM
 
Hoi Hans Harstikke leuke site. Wist niet van het bestaan maar via een reünie die georganiseerd gaat worden van onze klas (Leerhoeve 1969)deze site doorgekregen. Mezelf gevonden op een oude schoolfoto. Leuke foto's en filmpjes! Zal mijn vader ook eens laten kijken - misschien ziet hij ook wel bekenden. We komen elkaar wel weer tegen in Sassem. José
 
From:Sassenheim
Email: jose.cok@casema.nl
 
Ann Marie Potter (Bader)Monday, 4/17/06, 11:51 AM
 
IT WAS GREAT TO SEE PICTURES OF WHERE MYMOTHER WAS RAISED. I AM SURE SHE IS IN SOME OF THEM tHANK YOU
 
From:Courtenay, B.C. CA
Email: potann@telus.net
 
Jaap van der WilligenWednesday, 4/12/06, 10:39 AM
 
Leuke site. Ben zelf in de Melmansdam geboren in 1956 en later verhuisd naar de Bijleveldlaan. We zijn in 66 verhuisd naar Leiden omdat mijn vader ( H.W.J.v.d.Willigen )toen bij de S.L.F. werkte. Mijn moeders naam is : G.M.H. van de Berg . Echte Warmonders .
 
From:Leiden
Email: VDWILLIGEN@hetnet.nl
 
Paula Wouters-RoelseSaturday, 3/25/06, 4:47 AM
 
Hallo Warmond Ik ben de dochter van Jo Beumer, de jongste zus van juffrouw Beumer. Ik heb vroeger altijd de vakanties doorgebracht in Warmond. Het was goed toeven. Ik bekijk dan ook heel vaak de site van Warmond, vooral ook om mijn moeder op de hoogte te houden. Vaak print ik foto's uit, zodat zij ze kan bekijken. Ze is bijna 87 jaar en heeft altijd nog veel belangstelling voor Warmond. In september kom ik waarschijnlijk weer naar Warmond om te sloeproeien. Ik heb er nu al zin in. Warmond, het ga je goed. Groeten, Paula Wouters-Roelse
 
From:Ritthem
Email: p.wouters@zeelandnet.nl
 
haverkort, harm (v/h herman)Sunday, 3/19/06, 7:02 AM
 
fantastisch, ik ben sprakeloos, een wereld gaat voor me open. Ik heb mezelf een paar keer op de sites gezien, en veel bekenden. Bedankt, ik zal e.e.a. doorgeven aan mijn broers in Canada en Australie. |De wereld wordt steeds kleiner en groter, ik weet niet hoe je dat duidelijk moet maken. Go on, Harm
 
From:warmond, maar nu almere
Email: Harmhh@12move.nl
 
henri van der pollThursday, 3/9/06, 4:11 AM
 
ik ben een kleinzoon van jo roest en henk van der hulst, zij runden een kruidenierswinkel op de dorpstraat in warmond. jammer dat er geen foto's meer zijn waarin de winkel in bedrijf is.als ze er zijn zou ik ze graag eens willen bekijken.. met vriendelijke groeten, henri van der poll
 
From:rotterdam
Email: hjvanderpoll@hetnet.nl
 
Herma(Molenkamp)-KaakTuesday, 2/28/06, 7:32 AM
 
Wat een leuke site van Warmond,ben er geboren ,heb gewoond waar nu Clara Sikking woont. De foto van de bewaarschool met juf Beumer vond ik erg leuk ,en verder alle oude foto`s vondt ik erg leuk .Heb zelf ook nog oude foto`s van mensen uit Warmond maar weet niet wie dat zijn , groetjes Herma Kaak.
 
From:Voorhout
Email: herma_molenkamp@versatel.nl
 
anita domenTuesday, 2/21/06, 1:39 AM
 
hai die ome hans ik heb de site net gekeken en ik geef je er een pluim voor ik ben heel graag altijd in warmond geweest vooral bij oma en opa roest. ik mis die tijden wel hoor.het was er altijd gezellig vooral met de hele familie.ik zal nog vaak op deze site kijken.vind het wel mooi om die oude foto,s te kijken.lieve ome hans ga zo door . groetes van je nicht anita domen.
 
From:heythuysen
Email: a.verlinden@home.nl
 
Elly Wolvers (Welsink)Saturday, 2/18/06, 5:09 AM
 
Wat enig deze pagina's van Warmond. Heb ook al een leuke klassenfoto ontvangen van zus Greet, die zij weer van Marian Schavenmaker heeft. Gemaakt 1955. Ga zeker nog verder zoeken en kijken. Groetjes Elly Wolvers(Welsink)(22-04-1951)
 
From:Warmond
Email: ellywolvers@zonnet.nl
 
Joop WassenaarSaturday, 2/4/06, 8:23 AM
 
Bekijk je site vaak. Hoog nodig tijd, dat ik je bedank voor het vele werk en de verzamelwoede van jou. Velen profiteren hiervan. Ga a.u.b. door!
 
From:Warmond
 
elly domen-roestSunday, 1/22/06, 10:35 AM
 
hallo broer ik heb het afscheidfilmpje van warmond gezien heel leuk . ga zo door .
 
From:weert
Email: eroest@home.nl
 
Ton RobersThursday, 1/12/06, 2:55 PM
 
Hoi Hans Heel leuk filmpje, was er zelf niet bij. Maar heb nu toch alles gezien, was een mooie optocht! Ton
 
Email: warmunda@freeler.nl
 
Marinus KleinThursday, 1/12/06, 5:57 AM
 
"Warmond Vaarwel." Hans, een geweldig filmpje. Zo zie ik nog eens wat van mijn vroegere woonomgeving. De fusie met andere plaatsen in de gemeente Teijlingen, stuwt Warmond op in de vaart der volkeren. Of het bestuurlijk beter wordt valt nog te bezien. Veel te weinig bestuurders moeten nu waken over een groter geheel. Op het filmpje zie ik echter maar weinig toeschouwers. Vanzelfsprekend wat het hele dorp liep mee!
 
From:Rotterdam
Email: m.klein5@chello.nl
 
Hugo RoestSaturday, 1/7/06, 9:43 AM
 
Hey pa, Ziet er nog steeds netjes uit, is al een grote site geworden! Groetjes, Huug
 
From:Terneuzen
Email: twistits@gmail.com
 
Nelly Landman.Friday, 1/6/06, 3:52 AM
 
6- 1- 2006 Hans ik bekijk je site nu regelmatig . Ik vind het leuk alles van Warmond te zien ,ook bekende. Maar zoek nog steets de Fam, Beugelsdijk ,die in de jaren 50 tot 70 80 ? op de Teylingerkade woonde . Weet u Waar? Laat het mij weten.
 
From:Veenendaal
Email: Soest 440@planet.nl
 
Leny van VelzenSaturday, 12/31/05, 5:23 PM
 
Het was goed om het aeens te zien. Ik ben weggegaan in 1954 and vond het leuk om alles tezien.
 
From:Christchurch New Zealand
Email: avie@paradise.net.nz
 
p.van oeverenThursday, 12/22/05, 2:25 PM
 
geen
 
From:leiden
Email: p.van.oeveren@casema.nl
 
willem leenenThursday, 12/15/05, 9:28 AM
 
Hans, Heb je die uil al gezien op je molen? volgens mij is het een zeldzaam exemplaar. ik zie hem daar regelmatig.
 
From:Sassenheim
Email: willem.leenen@wanadoo.nl
 
Victor SchepersSunday, 12/4/05, 3:42 AM
 
Hallo Warmonders +++ Mijn broer en ik zij opgegroeid op Jachthaven het Fort.De Jachthaven is door mijn grootvader Alb Oudshoorn gesticht. Frits en ik werken al ongeveer 35 jaar bij Martinair op Schiphol. Vandaag Dec.2005 woont mijn moeder Mevr Schepers Oudshoorn geb. 1916) nog steeds zelfstandig in haar flat in Leiden. Het gaat u allen goed !!!!!!!!!!!!!!!!! Vic en Frits Schepers. Vshp129@quicknet.nl Het is een heel erg leuke en leerzame internet site.!!
 
From:Warmond
Email: vshp129@quicknet.nl
 
Piet van den BergWednesday, 10/26/05, 11:32 AM
 
Hallo, Erg leuke site, ik kom uit Warmond, heb vroeger ook bij jeugdcircus gezeten met een pony. Bakker van Stijn kwam bij ons brood brengen aan de molen. Leuk om mijn vader Chris van den Berg te zien. Met vriendelijke groet, Piet van den Berg P.S. het email adres is van mijn dochter
 
From:Middenbeemster
Email: geertruidavdberg@yahoo.com
 
sylvia van waverenFriday, 10/21/05, 1:55 PM
 
ik ben geen warmonder maar mijn familie was warmonder het is een hele leuke pagina en leuk al die oude fotos ook kwam ik een foto tegen van de blokhut die was van mijn opa in mijn jeugd jaren heb ik er veel tijd doorgebracht en het was helemaal geweldig net als de site dank je wel
 
From:leiden
Email: sylvia432@hotmail.com
 
Ton van der WielSunday, 10/16/05, 8:18 AM
 
De site van Oud Warmond is mooi opgezet. Leuk om allerlei gegevens hier uit te halen. Ook de doorlink naar andere pagina's werk goed. Ik vond het prettig om familie in Nieuw Zeeland deze site te tonen.
 
From:Sassenheim
Email: aevanderwiel@wanadoo.nl
 
Jan LeuneWednesday, 10/12/05, 2:01 PM
 
Mijn complimenten! Goed dat je Warmond zo uitgebreid in beeld brengt. Succes verder!
 
From:Warmond
Email: jan@leune.nl
 
WilfredSaturday, 9/10/05, 9:14 AM
 
Leuke site hoor. Ik was alleen even met Google Earth op zoek naar satellietbeelden van Warmond Netherlands, en toen kwam ik wel op een vreemde plek terecht..
 
From:Leiden
Email: w.f.flaman@tiscali.nl
 
Alfred ClaassenSunday, 8/28/05, 3:00 PM
 
Prachtige foto's Ik woon sinds februari 1968 in Warmond.het is mijn home
 
From:Warmond
Email: aclaassen@hetnet.nl
 
Chris MoerkerkMonday, 6/6/05, 10:52 AM
 
Prachtige website met veel bekende plekken. Kom nog regelmatig in Warmond en zeker met de Kaagweek, dat is dan gelijk de familie-reunie. Helaas de reunie van Warmunda gemist, daar kom ik niet meer in het archief voor.
 
From:Leeuwarden/Fryslan
Email: c.moerkerk@chello.nl
 
Laurens en Lotte BosTuesday, 5/31/05, 11:57 AM
 
wij zijn laurens en lotte Bos geboren in warmond in 1997 nu zijn we acht jaar en wonen sinds twee jaar in Spanje,we woonden aan de sweilandstraat en gingen naar basisschool Oostergeest waar we het echt heel leuk vonden, we misssen al onze vriendjes en de lieve zorgzame buurtjes! mariska van Dam en Marlon de vroomen pastten altijd op ons gelukkig hebben we zelf nog foto's van de klas van toen maar we zouden ze nu ook graag zien! hele leuke site van ons eerste "thuis" groeten aan iedereen
 
From:Santa Cristina d 'Aro
Email: marion@lifemail.nl
 
Laurens en Lotte BosTuesday, 5/31/05, 11:38 AM
 
From:Santa Cristina d 'Aro
Email: marion@lifemail.nl
 
jan schavemakerSaturday, 4/2/05, 1:59 PM
 
Leuk om op deze manier op de hoogte te blijven van Warmond en de Warmonders.
 
From:spain
Email: duprom@wanadoo.es
 
Jan LeuneMonday, 3/28/05, 10:48 AM
 
Knap gedaan!
 
From:Warmond
Email: jan@leune.nl
 
Wim PrinsTuesday, 3/8/05, 8:55 AM
 
Hallo Hans. Warmond opnieuw ontdekt dank jouw fantastische side. In 1923 in Warmond geboren mijn hele jeugd er door- gebracht.Al mijn herinneringen zijn weer herboren na het zien van al die oude foto's. na omzwervingen weer in de bollenstreek terecht gekomen. Bezoek Warmond veelvuldig.Groet alle bekende . Wim Prins.
 
From:Hillegom
Email: w.pprins@wanadoo.nl
 
piet de boerTuesday, 3/8/05, 5:31 AM
 
Heel veel in het dorp geweest te logeren bij familie.(roest)Zwemmen en vissen kon daar mooi en achter de toren het weiland in.
 
From:zeerijp
Email: piet.db@wanadoo.nl
 
Marijke van LeenenSaturday, 3/5/05, 2:03 AM
 
Het filmpje van Jan Versluys vind ik geweldig! Prachtige sfeer en begeleid door sfeervolle muzikale klanken! (Trouwens, de hele site vind ik erg geslaagd)
 
From:Warmond
Email: marijke.van.leenen@hccnet.nl
 
Hans LeenenTuesday, 3/1/05, 1:39 PM
 
From:Warmond
Email: leenenhmjj@hotmail.com
 
Jozef van der VoorenMonday, 1/31/05, 4:05 AM
 
Hallo, (oud)Warmonders, Kijk even voor de aardigheid op www.billenprikkers.nl. Gisteren (zondag 30 jan) gelanceerd na de carnavalsmis. Een aanrader voor alle (oud)Warmonders. groetjes, Jozef van der Vooren
 
From:Nederland
Email: famvdvooren@tiscali.nl
 
Letha Sbizzirri-PieterseThursday, 1/27/05, 6:48 PM
 
De site wordt steeds interessanter en is heel gewaardeert. Bedankt Hans
 
From:Melbourne Australie
Email: aljsbizz@bigpond.net.au
 
Michiel PauliSunday, 1/23/05, 7:57 AM
 
Wel even schrikken zo´n schoolfoto uit de oude doos. Leuke site, zeker nu Warmond opgaat in meerdere gemeentes.
 
From:Amsterdam
Email: michiel.pauli@tiscali.nl
 
Nick MisslerFriday, 1/7/05, 7:32 PM
 
I am the nephew of koos and charlotte van duijn, hello!!
 
From:Seattle USA
Email: nicodee@comcast.net
 
Kees SlingerlandWednesday, 12/29/04, 1:35 PM
 
From:Hardenberg (Overijssel)
Email: wr11941@
 
giel schavemakerMonday, 12/27/04, 10:45 PM
 
ik ben op visite bij ted van stijn in australie dec 2004
 
From:bergen op zoom
Email: tag19@bigpond.com
 
Theo VinkFriday, 12/17/04, 1:23 PM
 
In de vijftiger jaren heb ik bij schildersbedrijf Q. V. D. Kerkhof gewerkt, gevestigd op de Burg. Ketelaarstraat. Sinds die tijd ben ik zeer gesteld op dit mooie dorp waar ik diverse werkzaamheden heb verricht. Zeer dierbare herinneringen heb ik aan Q. v. d. Kerkhof, een edel mens, alsook zijn vrouw en zoon Piet. Groeten Theo Vink
 
From:leiden
Email: vink168@zonnet.nl
 
willem leenenSaturday, 12/11/04, 6:29 AM
 
Hans, Na een bezoek in Australie en Nieuw-Zeeland, is het leuk om te horen dat jouw site daar enorm gewaardeerd wordt. Keep it up. groeten , Willem Leenen
 
From:sassenheim
Email: willem .leenen@wanadoo.nl
 
Elly Wolvers (Welsink)Monday, 11/29/04, 11:02 AM
 
michel janssenSunday, 11/21/04, 10:30 AM
 
Hallo, Per toeval kwam ik op uw site terecht. Het is een prachtige website met veel oude foto's van vroeger en aangezien ik veel van oude nostalgie hou was deze website reuze interessant om eens te bezoeken. Ik kom zeker nog eens terug op uw website. Overigens ikzelf heb ook een website, deze website gaat over het historische/toeristische dorp Groesbeek, dit dorp ligt op een prachtige locatie in het Rijk van Nijmegen en in de buurt van de Duitse grens. Wilt u meer weten over deze site klik dan eens op http://www.vvv-groesbeek.info Tot slot wens ik u veel succes toe met de nostalgische website over Warmond. Michel Janssen Webmaster van Groesbeek het dorp der verrassingen
 
From:Nijmegen
Email: webmaster@vvv-groesbeek.info